HomeFAQ Forsendelse

FAQ Forsendelse

Hvilken form for forpakning anvender I? Skal jeg signere for modtagelse?

Dit privatliv er vigtigt for os. Din ordre sendes i en diskret kuvert, der afleveres i din postkasse. Du behøver ikke kvittere for modtagelse, hvis du benytter standardforsendelse.

Bliver min ordre afsendt same dag som jeg bestiller?

Vores produkter er på lager til øjeblikkelig forsendelse. Vi skal dog bruge lidt tid på at kontrollere din ordre, for at sikre os at forsendelsesinformationerne er korrekte. Derefter pakkes og afsendes ordren. Dette tager 1-2 dage.

Hvilke forsendelsesmetoder anvender I? Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Vi tilbyder to forskellige forsendelsesmetoder for øjeblikket:

  1. Express International Mail: Pakker, der afsendes med denne metode, kan trackes med det trackingnummer, vi sender til dig, når ordren er afsendt. Nogle gange sender vi dog en pakke uden trackingnummer, men med samme leveringstid som ved Express Mail. Dette gør vi for at sikre, at din pakke leveres sikkert i europæiske lande og Canada.
  2. Standard International Airmail: Pakker, der afsendes med denne metode, kan IKKE trackes.
ForsendelsesmulighedPrisLeveringTracking
Express International Mail *$305-9 arbejdsdage EFTER AFSENDELSEja
Standard International Airmail$1010-21 dage EFTER AFSENDELSEnej

* Vi kan ikke sende din ordre med Express International Mail, hvis du oplyser en videresendelsesadresse (f.eks. postboks, generel levering, poste restante, UPS-butik), et hotel eller uddannelsessted i adressefeltet, eller hvis du oplyser et ugyldigt telefonnummer.

Bemærk venligst! Nogle mærkevarer sendes ikke som standardforsendelse, disse ordrer leveres med Express International Mail.

Bemærk også, at den oplyste leveringstid er et estimat, der gælder i de fleste tilfælde, men som ikke kan garanteres i tilfælde af for eksempel force majeure som beskrevet nedenfor.

Vi understreger, at vi ikke kan holdes ansvarlige for toldforsinkelser på grund af inspektion af internationale forsendelser.

Vi kan heller ikke holdes ansvarlige for forsinkelser, der skyldes for eksempel helligdage, naturkatastrofer, strejker og andre begivenheder, der kan forsinke levering uden for vores kontrol.

Kan min ordre blive forsinket på grund af toldregler?

Hvis dette sker, vil du få besked. Du kan blive bedt om at skulle give tillade til inspektion af pakken, efter dette er sket, vil du modtage dine pakke. Oplever du leveringsproblemer på grund af told, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet.

Hvad hvis min pakke er i stykker eller har mangler?

I sådanne tilfælde skal du kontakte vores kundeserviceteam og fortælle om problemet, vi vil enten gensende din levering eller refundere pengene.

Bemærk at hvis din ordre indeholder flere end 90 piller, vil den blive afsendt ad flere omgange.

Hvor meget skal jeg betale, hvis I skal gensende et produkt af ovennævnte årsager?

Vi gensender naturligvis din ordre uden omkostninger.