HomeOm os

Om os

Vi er et online apotek med mange års erfaring som har specialiseret os i medicin mod erektil dysfunktion og manglende sexlyst hos mænd og kvinder. Vi forhandler et særligt håndplukket udvalg af flere forskellige generiske potensfremmende medicinprodukter, som vores specialister har nøje udvalgt.

Manglende sexlyst hos mænd og kvinder eller deciderede problemer med rejsning hæmmer flere og flere danskere i dag. Køb af medicin mod problemet kan være en længere og tidskrævende proces, som vi har valgt at gøre op med. Vores online apotek har som mål at facilitere nemme, hurtige og sikre online køb samt en hurtig levering.

Vi har erfaret, at det danske marked ikke blot har manglet et solidt udvalg af håndkøbsmedicin mod erektil dysfunktion og manglende sexlyst, men at der også har været en mangel på seriøse og kyndige online udbydere. Det var ud af det behov, at vi etablerede ED-Danmark.com på det danske online marked for potens-medicin. For at kunne levere professionel og seriøs rådgivning og salg af potens-medicin til danske borgere.

Online bestilling kan foregå fra enhver mobil enhed eller computer med internetadgang, og der kan bestilles uden recept, således at købet kan foregå nærmest øjeblikkeligt og på alle tider af døgnet. Vi har nemlig åben 24 timer hver dag i alle ugens dage.

Vi imødekommer det stigende behov for køb af online medicin på nettet. Det er et behov, der også ses i Danmark, hvor vi kan se at udbuddet pt ikke møder den nuværende efterspørgsel, hvor op mod 67% af alle husstande faktisk er i stand til at foretage online køb.

Vores årelange ekspertise i medicin mod erektil dysfunktion forgrener sig også ud i vores kundesupport. Her sidder et kompetent hold af medarbejdere klar til at yde dig diskret og kompetent rådgivning og vejledning vedrørende medicinen via mail eller på telefon. Skulle du have tekniske spørgsmål til priser, håndtering og fragt vil dette også kunne besvares af vores kyndige kundesupport-team.

Al kommunikation mellem dig og os foregår i trygge og fuldt fortrolige rammer under professionelle forhold, og vi leverer den rette digitale sikkerhed, så dine personlige oplysninger forbliver beskyttede og anonyme.

Vores medicin kommer i flere forskellige pakker og doseringer, og selvom vi leverer kompetent rådgivning og svar på alle spørgsmål, så råder vi for en god ordens skyld altid køberne til at læse den vedlagte indlægsseddel.

Vi håber at du får glæde af vores hjemmeside, vores service og vores produkter. Og du er altid velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport for at få en uforpligtende og anonym snak inden et eventuelt køb.