HomeVores politikker

Vores politikker

Forsendelsespolitik

Den medicin, vi forhandler, fremstilles og afsendes fra Indien. Normalt bliver forsendelser leveret indenfor 10-21 dage, men i nogle tilfælde kan der gå yderligere 10 dage, inden du modtager dine varer.

Ved udeblivelse eller forsinkelse efter deadline bedes du kontakte os og informere os om forsinkelsen. Vi gør vores bedste for at tilbyde dig en løsning på problemet, som du bliver tilfreds med.

Afbestillingsregler

Bemærk at vi KUN accepterer afbestillinger foretaget inden for 24 timer, efter du har placeret din ordre. Ønsker du at afbestille din ordre, skal du kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail og informere dem om din beslutning om at afbestille. Afbestiller du efter 24 timer, kan vi desværre ikke annullere ordren.

Sørg for at udfylde adressefeltet med en gyldig adresse, når du bestiller. Fejl i adressen kan medføre, at du ikke modtager din ordre. Opdager du en fejl, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt for at informere os om fejlen, så vi kan forsøge at rette den.

Tilbagebetalingspolitik

Den medicin, vi forhandler, er generiske midler svarende til det originale lægemiddel. Vi garanterer, at produkterne er kemisk ens og har den samme medicinske effekt.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med vores produkters effektivitet, bedes du kontakte os for at informere os om problemet, hvorefter vi vil foretage en refundering.

Før du kontakter os, skal du kontrollere at du tager den rette dosis af produktet, og at du følger producentens anvisninger om indtagelse. Vær opmærksom på, at virkningen kan mindskes, hvis du indtager fed mad og alkohol i forbindelse med indtagelse af produktet.

Modtager du ikke produktet indenfor den aftalte leveringstid (10-21 dage + 10 dage ekstra til eventuel toldbehandling), kan du kontakte vores kundeserviceteam for at anmode om en refusion. Din betaling vil blive tilbagebetalt til dit kreditkort. Tilbagebetaling tager normalt 5-7 arbejdsdage, hvorefter du kan se beløbet på din bankopgørelse.

Privatlivspolitik

Vi forstår, at fortroligheden af de informationer, du oplyser, er af primær betydning. Disse informationer deles aldrig med andre firmaer eller tredjepartsudbydere.

Alle transaktioner vedrørende betaling og udtjekning er 100% sikre. Vi beskytter dine fortrolige informationer med en 256 bit Secure Sockets Layer (SSL) software, som krypterer al information. Desuden er vores faktureringsservere certificerede af uafhængige og velrenommerede agenturer, der sikrer, at vi opbevarer dine informationer fortroligt og sikkert

Kun de sidste fire cifre på dit kreditkort kan ses i vores database, så ikke engang vores kundeservicemedarbejdere har adgang til dine kreditkortinformationer.

Ansvarsfraskrivelse

Vores firma er ikke ansvarlige for og fraskriver sig specifikt ethvert ansvar for forsinkelser, der ikke overstiger 10 dage efter den oplyste leveringsdato. 10 (ti) dage efter den specificerede, estimerede leveringsdato – eller den næste hverdag i tilfælde af lokale helligdage – betragtes som deadline.

Vores firma er ikke ansvarlige for fejllevering i tilfælde af fejl i kundens adresseoplysninger – såsom ukomplet adresse, fejladresse eller andet. Vi er ikke ansvarlige for fejllevering i tilfælde af, at kunden ikke har hentet forsendelsen i tide, nægtet modtagelse eller forhindret levering på nogen anden måde. Genforsendelse i nogen af ovennævnte tilfælde, vil ske med International Regular Mail.

Vores firma er ikke ansvarlige for og fraskriver sig udtrykkeligt ethvert ansvar for levering af generiske produkter, der ikke lever op til kundens forventninger i form af farve, form og pillernes størrelse, tilstedeværelse af markeringer tryk på pakke eller piller, produktnavn eller produkter fremstillet af producenter, som kunden ikke forventede at modtage varer fra. For alle generiske produkter, gælder det, at alle produktinformationer på vores hjemmeside såsom, men ikke begrænset til, miniaturebilleder, produktbilleder, producent- og marketingsnavne er lagt op som informationsmateriale.

Vores firma er ikke ansvarlige for fraskriver sig udtrykkeligt ethvert ansvar for manglende effektivitet af det modtagne produkt, i tilfælde af at produktet blev købt til off-label brug.

Når du foretager en bestilling på hjemmesiden, bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret denne ansvarsfraskrivelse. Ethvert forsøg på at kræve tilbagebetaling af en af ovenstående grunde, vil blive betragtet som bedrag og kan medføre retsligt efterspil og udelukkelse af vores system.